Skadad igen.

Har inte kört sedan 30/8 efter en crash och resultat skadad axel och spänningar i nacke. Körde i lördags på hallsbergs sandbana för att känna på axeln. Kände inte av axeln det minsta.

 Då händer det igen. Kommer ur en kurva, går fint genom hela. Efter kurvan är det en höjdskillnad som man hoppar utför helt odramatiskt luftfärd. Landar med fullt gaspåslag för att få drivet till nästa hopp. Där jag landade var tydligen väldigt mjukt, för det tog tvärstopp. Jag for över styre och landade hårt på ryggen och tappade luften. Tog ett par minuter innan jag kunde andas normalt. Det var jobbigt att andas kan man minst säga.

Åker in till akuten, där får jag status som röd trauma patient. Det blir ct röntgen för bröst och rygg, plus röntga min högerhand som hade svullnat upp ordengligt.Det var inte så kul att ligga still på ryggen (som jag hade ont i) från 15.00 – 19.00  Sen fick jag spendera natten på akutvårdsavdelningen. Resultat är tydligen ett par sprickor i revbenen. Ömande handled och axel (inte den jag hade ont i tidigare som tur är).

Så nu blir det ett nytt uppehåll. Får väl försöka träna lite annat under tiden och gå igenom hojen.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top