Sjuk Björn Andersson rapporterar från Tibro

Björn Andersson

Pratade precis med en fortfarande förkyld Björn Andersson, som inte var helt nöjd med helgens SM i Tibro.

Vi kom fram till att det måste vara Björns bror Johans son Morris som smittat ner honom, det var i alla fall vad som var enklast att skylla på just för tillfället. ”Jag har varit sjuk i en vecka och kände mig riktigt sjuk och orkeslös i helgen, Inge kul när det inte känns bra, bara att ta sig igenom skiten”

Heat 1 började inte heller bra för Björn med en startcrash tillsammans med en hel drös andra förare. ”Det såg ut som att Eliasson kan ha blivit påkörd från innern för han kom flygande och sen kom resten utåt mot mig. Jag såg situationen och var nära att klara mig men vurpade precis. Tufft läge att köra upp sig från 38:e plats”. Björn körde tillslut upp sig till en 15:e plats och fick med sig 6 poäng från heatet.

Heat 2
”Jag var med skapligt i starten av andra heatet och körde upp mig till fyra ett tag och var ikapp Mats Nilsson. Sen började jag bli jävligt trött och det blev det bara värre och värre. Tappade fart och rytm sen var det som spaggetti i armar och ben, välkokt spaggeti. Började vobbla och fick köra för att överleva istället. Kunde inte hålla uppe den farten jag hade i och med att jag blev så jäkla trött.” var Björns egna analys efter att som sagt varit uppe på en 4:e plats men tappade till en 8:e i mål.

”Jävligt bittert eftersom jag haft så bra ork denna säsong, hade varit kul att vara med och dra i något heat. ”

Trots att resultaten inte var vad de borde i helgen ligger Björn på en 5:e plats totalt i tabellen, endast 18 poäng från en 3:e plats.

Nästa tävling för Björn blir eventuellt Borås Supercross & Freestyle Show nu på fredag 28 maj. Om förkylningen ger med sig eller inte får avgöra ”Om jag blir frisk, är jag inte frisk så skiter jag i det. Vill inte äventyra något direkt, men det hade varit jäkligt kul. Jag är anmäld och tanken är att jag ska köra”

Länk: www.bjornandersson-racing.se
Foto: Mikael Hylander, racingpics.se

Björn Andersson

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top