Sebastian Lorenz vann direkt på Yamaha

Sebastian Lorenz

Sebastian Lorenz premiärtävlade i helgen på sin nya Yamaha och för nya teamet, Team mxstar.se.

Tävlingen var Kattcupen som kördes i Arboga och Sebastian slog till och vann båda heaten före Viktor Björklund.

Rapport Sebastian
Idag blev det tävlingspremiär på Yamahan i arboga “Kattcupen”. Riktigt kul var det att få skicka ut 450 lite, då jag tidigare bara hunnit köra på en liten 80cc bana. (Dom som inte vet kommer jag köra 450cc bara över vintern.) I alla fall lyckades jag ta första starten och höll första platsen ända till mål. Det andra heatet ledde jag också från start till mål. 2:a vart Viktor Björklund som körde starkt bakom mig och 3:a Christoffer Rensvik. Riktigt skoj tävling!

Nu hoppas jag bara att min förskylning som går fram och tillbaka snart släpper helt, så man kan ta ut sig ordentligt på fyspassen!

Länk: sebastianlorenz.se
Resultat: mylaps.com

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top