schweiz

japp nu var man ute på sin första tur i världen för i år…. förväntansfull men hallå vad lite snö de hade….!

Ja hur som helst skulle vi tävla men de hade lagt parken uppe på glaciären…. trodde de verkligen att det skulle gå att genomföra tävlingen….! Klart det blåste som?=)(/&% ja så vi väntade i 3 dagar avblåste tävlingen för att 10 pers skulle dra till X games! Hallå vi var 150 till i den tävlingen…

men de är så snälla så de delade prispengarna lika till alla tills det visade sig att vi tjejer fick inte nåt förutom de inbjudna …. hallå man lägger ut 5000 på ingenting och sen får man inte tillbaks ett öre inte ens anmälningsavgiften…..

 

Annars började det snöa så vi drog i helt orört puder en hel dag….. det var så sjukt kul…. ett åk tog 3 låtar från ipoden!!!!!!!

Ont hade man i kroppen efter!

 ja vi fick åka gratis om inget annat och det gjorde vi, en hel vecka är helt slut nu…. tyvärr fanns det inga hopp men vi körde puder, backe, rails och pipe…. Så nöjd ändå! fick höra sen att det var -20 i Sälen hela veckan…. Så glad att jag inte var hemma fick tom en hel solig dag i backen m slask!

 

Åkte till zurich i går och fick sova där på flygplatsen ingen höjdare kan jag säga….. Sen fög jag hem till Arlanda i morse och gissa vad det blåste fick sladd när vi landade…. och jag som är flygrädd…..

Nu är jag hemma i Stockholm och fullt upp för jag drar till usa på måndag….. Så nervös…. var där förra året men vi har ingen boende än… men hoppas att det löser sig…..

Från en trött människa!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top