SC Arlanda avslutning

Kom till Arlanda banan runt 7:15 på söndagsmorgonen,funderade på varför jag inte tagit på mig vinterkläderna för det va fan inte varmt ute,men man såg ju solen på G upp bakom träden så hoppades på att värmen skulle komma snart oxå.Körde ut på träningen o allt klaffa så grymt bra,satte alla spår o kurvor utan problem,körde 5 varv o sen la jag ner medans allt va på topp.

Körde kval 3 o redan då va banan ganska jobbig.men lyckades få till en bra start o va ut som 4.Körde på allt ja kunde i början för att hänga med dem före mig.Har ju sagt till mig sj att får jag en bra start på Arlanda så tar jag mig till en A final(den första i SC i B klassen för mig).Vart omkörde av några snabbare förare men kämpade på som fan o höll mig kvar inom top 10.vart grymt trött efter 3 varv då o jag tog ett felbeslut när jag skulle köra om en kille som hade vurpat,kom fel in i kurvan o missa vallen lite o la mig på sidan me hojen.Upp igen o börja satsa på igen lite förbannad över min klant miss,fick då skylten av farsan att jag va nere på 12-13 plats o då vart ja riktigt sne,skulle ja tappa A finalen på en klantig miss.Körde på allt ja hade o va uppe på 8 plats igen efter typ 2 varv tror jag,efter det så åkte jag bara i mitt tempo o kände mig inte direkt hotad utan hade bra koll på alla runt mig.Sen så hände det som inte skulle hända,jag får en highsider ut från ett litet hopp o flyger ner i backen ganska hårt.Där slutade mitt kval för detta år,riktigt förbannad över min vurpaså tog ja mig o hojen i mål efter ett par minuter o slutade på en 25 plats i kvalet,dvs C final som ja inte alls hade räknat med.

Satt med huvudvärk o lite yrsel i bilen o funderade på om man skulle packa ihop o dra hem,men bestämde mig för att köra C finalen o kolla hur kroppen o skallen kändes.Fick jättesladd i starten o va ute bland dem sista,då lacka ja ur o började min upphämtning,denna slutade till slut på en 2:a plats iallafall.Men nu så e SC slut för iår o jag hade som mål top 50 o jag slutade på en 46:e plats,så jag e nöjd överlag,men det e mycket som ska förbättras till nästa år.

Men nu blir det lite soft ett tag sen ut o börja jobba igen på nya hojen (honda 450-07) som jag hoppas kommer passa mig lika bra som KTM:en gjort.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top