Så där i Hallsta…

Kände mig grymt laddad inför lördagens tävling som skulle gå av stapeln på Sipsjöbanan i Hallstavik. Tycker den banan är rätt så kul i vanliga fall. Den var sjukt fint preppad och vattning var ju inga problem. När jag skulle åka ut på träningen så upptäckte jag att jag hade punka  i bak, vilken jävla meck man är! Men skitsamma, drog ut och tränade med plattdäck, lite okänsligt men kände att jag måste känna på banan iallafall. Som sagt den var sjukt fin….

2slangar senare så hade jag iallafall luft i skiten. Tänker inte gå in på varför det gick åt två slangar:)

 Kval:

Det hade ju börjat regna nästan direkt efter träningarna. Det var så där, är jävligt kass på att åka spår och även muddrace. Kommer iväg skapligt i starten tappar ett gäng åkare, ligger på en 15:e plats, och det känns helt okej. Jo men vad händer, vad tror ni? Vurpar i en nedförbacke och orkar knappt få upp det där gröna helvete till hoj. Styret åkte ner mot tanken och vreds sig i kronan. Det är fan bara Carmichael som kan åka med styret så lång ner, och som alla vet är inte jag han! Jag gav helt enkelt upp och rullade in som 25:e man/kvinna. C-final med andra ord! 

 

Final:

Eftersom jag lyckades att ta Holeshot i förra helgens tävling så har jag fått för mig att jag har blivit någon jävla startkanon, men så är inte fallet! Kom iväg som 7 tror jag, väljer att vurpa på första varvet och tappar till 22:a plats, hittar tydligen en liten dos fart och kommer i mål som 14:de gubbe. 

 

Vad har jag lärt mig då:

Det går fan inte att åka motocross om man tittar på framskärmen, och man är inte någon startfantom för att man lyckas ta ett holeshot! 🙂

Ses hos Åsätra MK på Lördag. 

Då jävlar ska jag vara först in i kurvan!  

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top