Ryggskott knäckte Björn Andersson

Björn Andersson

Optimal uppladdning med eget träningsläger i Spanien i tre månader gjorde att Björn Andersson var laddad och hade en bra känsla inför SM premiären i Vissefjärda.

Ett ryggskott redan på lördag eftermiddagen ställde dock till hela helgen för Björn. En akutresa till kiropraktor under lördagen kvällen fixade ryggen, men endast tillfälligt.

-Kiropraktorn gjorde det mycket bättre, men det kom sakta tillbaka under kvällen berättar Björn.

Björn gjorde trots detta ett försök och fick till en riktigt bra start i det första heatet och var runt sjunde plats ut på det första varvet.

– Fick till en bra start i första heatet och ville bara dra, men gick inte. Benen orkade inte alls och jag kunde knappt hålla uppe kroppen. Låg på en 14:e plats på näst sista varvet då jag blev påkörd och helt nerkörd. Jag fick inte ens upp foten så jag kunde kicka, utan fick ta hjälp av handen för att lyfta upp den, berattar Björn som körde in på en 22:a plats.

I det andra heatet gick det tungt redan fran början i och med en dålig start för Björn.

– Det går helt enkelt inte att köra med ryggskott och jag fick aldrig till körningen, var Björns korta analys av det andra heatet.

Ryggen var fortfarande inte helt ok nu på onsdagkvällen, men det gick åt rätt håll och Björn räknar med att vara bra i helgen.

Foto: Mikael Hylander, racingpics.se

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top