Robert Kvarntström rapporterar från Spanska mästerskapet

robertkvarnstrom_gasgas

Robert Kvarnström laddar inför stundande premiär av VM i enduro med att köra Spanska mästerskapet i enduro. Här kan ni läsa hans egna rapport.

Idag (söndag) har vi kört Spanska Mästerskapet i La Pabla Tornesa, Tävlingen var riktigt fin och passade mig super bra.

Började tävlingen lite stelt tycker jag men tiderna sa något helt annat, jag vet att jag har farten men sällan turen med mig, jag tycker jag har kommit i bra i åkningen på 250f och det är så mycket roligare att åka när man har kraft i cykeln och jag gjorde 2 riktigt bra varv, crossprovet var lite sand men även väldigt blött och det blev djupa spår så man var tvungen att vara vaken och lyfta blicken, enduro provet va de provet jag trodde de skulle gå sämst på men de gick otroligt bra och jag hade ett grymt flyt och tryck hela tiden, extremen var uppbyggt och hyfsat enkelt, men efter halva tävlingen så packade bakstötdämparen ihop ut på en raka med ett hopp, klarade hoppet men slog runt kraftigt på ett inbromsningstalp, lyckades som vanligt få den dåliga foten emellan och vred den ordentligt, de va de sista jag behövde inför VM i helgen men nu vet jag att jag har farten med mig för att vara uppe i toppen, och jag känner mig säker på cykeln så jag tar med mig det till helgen och lägger denna helgen bakom mig,

vi ska imorgon (måndag) ta fram en ny dämpare och hoppas att vi kan få till den innan helgen, inte alls mycket tid kvar nu, endast 5 dagar tills det smäller, jag är laddad och jag vet att jag har dom värsta cyklarna och med lite tur så kan det här bli ett grymt bra år, cyklarna som jag åker på är som dom flesta vet en GasGas 250F med Yamaha Motor, motorerna är full kittade med rinaldi från Iitalien där dom har bänkat cyklarna och gjort ordning dom för racen,

Nu är det dax att sova och ska bli skönt med en vilodag och sovmorgon, minns knappt när jag hade sovmorgon senast,

Ha de bra allesammans,

uppdaterar under veckan om jag har möjlighet!

//Rob #48

Länk: robertkvarnstrom.com

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top