Resan börjar nu och slutar inte förrän måndag morgon

Svenska supportrarna är redan på G

Ja nu börjar resan för mig ner till Nyköping och Skavsta flygplats, vidare imorgon till Eindhoven i Holland och sedan över gränsen till Lommel i Belgien. Allt för att vara på plats och heja fram våra svenska piloter i årets Motocross of Nations.

Resan för våra grabbar Kim Lindström, Kalle Olsson och Filip Bengtsson som ska köra i Sveriges lag- VM lag har kanske redan börjat lite smått, men drar igång på allvar på lördag morgon.

Tiden att diskutera uttagningen av Sveriges lag är helt klart passerad och personligen tycker jag det är en grym uttagning. Grabbarna har varit i Belgien och Holland ett tag nu och har hunnit köra in sig såväl på delar av banan i Lommel som på andra riktigt tunga sandbanor. Både Kim och Kalle har tyvärr dessutom hunnit med att crasha olyckligt, men alla indikationer jag har fått tyder på att det inte ska vara några konstigheter till helgen. Filip Bengtsson verkar otroligt taggad och rapporteras köra riktigt fort.

Hade även ett mycket trevligt samtal med lagledare Jocke Hansson som var hemma på snabbvisit i Sverige, efter att ha varit nere med grabbarna och tränat under helgen. Han var väldigt positiv över hur uppladdningen varit och uttryckte att vi var bättre förberedda inför lag VM äventyret än vi varit på länge.

Jag kommer att bo på samma hotell som Sveriges lag och folket runtomkring. Hoppas att jag har lite rolig information att dela med mig av redan under morgondagen.

Foto: Jens Danker

Följ oss på Twitter, mxstar_se

Följ oss på Instagram, mxstar_se, #mxonsweden

Följ oss på Facebook.com

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top