Rasmus Sjöberg leder MX1 SM i motocross efter deltävling 1. Club MXStar Podcast kollar läget med honom.

clubmxstar pod35

Rasmus Sjöberg körde inte bara bra under helgens SM-premiär i motocross, utan rentav bäst av alla. Med en andraplats i första och vinst i andra, blev det vinst totalt i deltävling 1.

Vi ringde upp Rasmus själv för att kolla av hans egna tankar och känslor från deltävling 1 i Tibro.

Vi pratar även lite om Filip Bengtsson och Tom Söderström, som både körde bra i Tibro. De crashade dock båda två och på bilden ser ni var på banan respektive crash hände. Vi pratar även om Tom Söderströms speciallinje över vallen till alternativspåren, länk till filmklipp som visar detta har ni på vår Facebook: https://www.facebook.com/mxstarse och även på Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=D-39L_a3SSI 

Vi pratar även om Tibros gulligaste supporter, som överlägset vanns av Molly Gudmundson 15 månader gammal. Rikard Hansson #MH73 är fadder till Molly, därav den självklara favoriten att heja på.

Missa inte att vi kommer köra Club MXStar Studio från Årsunda, Västerås och Haninge. Filmat studioprogram, soffhäng a la talk show. Första gästerna ut i Årsunda blir Filip Bengtsson och Jesper Jönsson. Håll utkik på en Youtubekanal nära dig söndag 17:e maj kl.08.00.

Som alltid tack till THORELLS MX som supportar det vi håller på med. Klicka in på deras hemsida, kolla vad de håller på med och kööööööööp.

Club MXStar Motocross och Enduro Podcast når ni via www.mxstar.se/podcast eller på iTunes och Stitcher, sök på Club MXStar.

mollygudmundson rh73

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top