Nytt märke, nytt team för Tom Söderström

mxindoor_tom

Nu har Tom själv gått ut med information på sin hemsida att det 2012 är Battery Energy Drink/Ocean Recycling Honda som gäller för hans del.

Han skriver även att det under helgen kommer komma fler uppdateringar om den kommande säsongen på hans hemsida.

Tidigare under dagen så la Anders Sydborg ut bilden på Toms cykel på sin Facebooksida och Ocean Recycling är ju även hans företag, så vi kan ju anta att han är inblandad i denna satsning. Anders som själv tidigare kört på elitnivå och idag är en av Sveriges snabbaste amatörförare.

Vad eller var Tom kommer köra har han inte själv gått ut med, så det får väl bli upp till oss alla att spekulera. Vi som vill ha svenskar ute i världen får väl hoppas på någon form av VM körning. Att köra MX3 VM är ju alltid en möjlighet om inget MX1 VM team dyker upp.

Eftersom Tom själv är rätt så mediaskygg så har jag inte fått tag på honom för några egna kommentarer eller tillåtelse att använda den bild som finns på hans nya cykel. Eftersom jag försöker vara lite medianisse inom det här och Tom är en intressant person, så hoppas jag att han delar med sig av lite kul info inom kort.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top