Nyöppning hos Speedstore

speedstore_butik

Speedstore i Valbo utanför Gävle har idag fredag haft nyöppning. Susanne Törnhult är en av de nya ägarna som nu byggd om butiken och gör en nystart.

Susanne är en av eldsjälarna till den satsning på tjejmotocross som AMF Årsunda har haft under året och nu alltså även rätt så nybliven delägare i Speedstore.

– Jag klev in i Speedstore i maj i år, men det är först nu som vi verkligen har känt att vi kan kalla det en nyöppning. Vi har byggt om i hela butiken och har nu två riktiga avdelningar med motocross och ATV. Jag har jobbat i sportaffär i 8 år tidigare, så jag vet hur jag vill ha det och gillar ordning och reda.

Speedstore jobbar med Husqvarna på motocross- och endurosidan, samt med TGB på ATV sidan.

– Vi kommer förhoppningsvis kunna ha ytterligare något motocross- och enduromärke inom den närmsta framtiden. Vi kommer även att satsa på att alltid minst 10 bra begagnade cyklar i butiken. Många håller i pengarna idag och vi vill vara en butik för alla. Vi kommer att kunna leverera en paketlösning för kunderna, där man får allt serverat.

Som komplement till den fysiska butiken slår den nyutvecklade webbshopen på speedstore.nu upp sina portar inom kort. Där kommer det finnas produkter för motocross, enduro, ATV, streetcyklar och i framtiden även skoter.

Framöver kommer det även bli en hel del olika event med Speedstore, som provkörning, läger, tävlingar m.m.

– Vi vill jobba hårt med att komma ut och synas på olika event. Ordna tävlingar med nära samarbete med olika leverantörer och erbjuda försäljning på plats. Alltid se till att ha reservdelar och olika erbjudande när vi är på plats ute på banorna.

Förutom att bara vara en fysisk butik med fullständigt sortiment har de även jobbat hårt med att bygga upp en komplett verkstad. Där finns möjlighet att lämna in sin cykel för all typ av service och de har även maskin för bänkning av motorer för motocross-, enduro- och streetcyklar.

I butiken kommer ni även att stöta på Susannes sambo och delägare Richard Karsson, samt Jocke som jobbar i butiken.

Länk: speedstore.nu

speedstore_butik2

speedstore_butik3

speedstore_butik4

speedstore_butik5

speedstore_bank

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top