Nynäshamn SC

Kom ner till banan vid halv 8 på morgonen,möttes av en gudomligt fint preppad bana,harvad o vattnad  perfekt.

Ut på träningen så gjorde jag som alltid,2 lugna o 3-4 varv med lite fart,kändes kanon o jag var laddad till kvalet,eftersom det var mycket folk så blev det 5 st kval i B klassen,jag fick åka första.

Mina kanonstarter satt i denna gång oxå o jag var 1-2 in i kurvan.

Körde vidare o allt flöt på fint,fick köra defensivt sista varven för att behålla min 6:e plats o därmed ta min andra raka A final.

Väntan blev lång men till slut stod vi på plattan,laddad till 1000,grinden föll o jag spann utav bara h…….e innan jag kom av o sen var man efter direkt.

Körde på för att försöka ta nåra placeringar men efter nåt varv så kändes bakhjulet skumt,kolla bak o såg att jag ionte hade nån luft kvar i det,jaha surt som fan men bara lägga ner o puttra runt för att få poängen.

Men det jag tar med mig var min för mig KANON körningen i kvalet,nu har jag tagit 2 raka A finaler,så nu vet jag att jag kan om jag bara ger mig fan på det och fortsätter starta som jag gjort dem 2 senaste rejsen.