Nya mxstar.se

Välkomna till nya uppdaterade mxstar.se!

Vi på mxstar_crew har jobbat hårt i några dagar för att få till layout och funktioner på den nya sidan och är ännu inte helt klara. Vi är för tillfället fulla av styrka och nya idéer, så glöm inte att titta hit ibland, det kommer hända mycket framöver.

Som ni snabbt ser är sidan helt omgjord med ny layout, nya färger, nya menyer m.m. Nu finns det bl.a möjlighet att välja färg på sidan efter vilket märke ni åker, klicka på "Site Tools" i högra hörnet och välj mellan Kawasaki, Yamaha, KTM, Honda, Suzuki och GasGas.

 

Vi har även lagt in en funktion som gör det möjligt att i era medlemsprofiler länka till filmer på Youtube och Google Video, de 4 senaste filmerna syns på första sidan och vill man se de 30 senaste kan man göra detta via menyalternativet "Media", där man även kan se de 30 senast inlagda bilderna.

För att vi ska ha möjlighet att kommunicera med varandra finns forumet kvar som vanligt men vi har även lagt in en chat funktion som ni når via menyalternativet "chat". Passa på att skriv av er i forumet eller prata direkt med varandra via chatten.

Vi har även påbörjat arbetet med att lägga in och visa kartor över så många av Sveriges crossbanor som möjligt och detta kommer hela tiden uppdateras allt eftersom kartor med bra kvalitet tas fram. Dessa kartor når ni så klart via menyalternativet "kartor". För er som inte är på plats under första SM deltävlingen i MX3 och JSM kan ni nedan se hur Saxtorpbanan ser ut från luften.

{mosmap}

Hjälp mxstar.se att bli bättre!

Sidan mxstar.se lever på grund av alla sina medlemmar och det ni tillför varandra via sidans funktioner. Vi kommer framöver att försöka skriva fler artiklar, intervjuer m.m. för att få sidan så levande och intressant för er medlemmar som möjligt. Nu behöver vi hjälp av er med information om vad som pågår i cross Sverige, maila information om kommande tävlingar, vilka tävlingsserier finns runtom i landet, intressanta artiklar att skriva, länkar till intressanta sidor m.m.

Är du intresserad av att reporter och skriva artiklar om de tävlingar du deltar i, kontakta oss så får du bli reporter för mxstar.se!

/mxstar Crew

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top