Nikolaj Larsen fullbordar supertrio

uscapital_riders

Veidec Racing by US Capital kan nu stolt presentera att Nikolaj Larsen som slutade på en stark 18e plats i VM är klar för teamet.

Nikolaj säger själv:
Jag ser verkligen fram emot det nya året och de nya utmaningarna i det svenska mästerskapet. Blev fett med det nya teamet och de nya team kamraterna Filip och Filip, hoppas att vi kommer köra en hel del tillsammans. Jag skall ha kul med min löpträning och kämpa allt jag kan. Mitt mål är att ge KTM, oss och mig några bra resultat och förhoppningsvis ett svenskt mästerskap. Mina förberedelser går bra och jag är glad för min KTM.

Teamet önskar Nikolaj varmt välkommen och hoppas på ett bra år.

Länk: uscapital.se

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top