mxstar.se stubbrace 2008

Förra årets vinnare Glenn Kjörling #7 och Jocke Rosander #40

Efter förra åresta succe kör vi nu återigen mxstar.se stubbrace. Tävlingen kommer att köras söndag 5 oktober i Vikstaby, 3 mil norr om Uppsala. Tävlingen är endast öppen för medlemmar på mxstar.se, men det är såklart fritt för vem som helst att bli medlem och sedan delta i racet.

Nytt datum, söndag 5 oktober!

Tävlingen kommer att köras 5 oktober, med start kl. 09.00. Exakt tidschema presenteras senare på hemsidan och mailas till samtliga anmälda.

Anmälan kommer endast att tas emot här på mxstar.se, det kommer ej att bli möjligt att efteranmäla sig på plats. Detta är för att vi ska kunna veta hur många som kommer och göra i ordning startlistor m.m.

Kostnad för att delta är 100:- och betalas på plats innan start.

Klasser
Endast en klass kommer att köras. Det går bra för små hojar att anmäla sig, om man accepterar att starta tillsammans med större hojar. 

Startnummer
Förslag på startnr kan lämnas i anmälan, slutgiltigt startnr presenteras på sidan och via mail när anmälan är stängd.

Plats
Tävlingen kommer att genomföras vid Vikstaby kyrka, ungefärlig karta har ni från Eniro HÄR. Exakta GPS koordinater är: Lat: N 60º 4' 35.99", Long: E 17º 38' 26.48" 

Försäkring
Tävlingen genomförs som en gemensam träning för mxstar.se:s medlemmar. Någon allmän försäkring för tävlingen finns ej, utan ni får själva se över ert försäkringsskydd innan deltagande. I och med anmälan godkänner ni detta.

Frågor kan ställas i forumtråden för tävlingen eller mailas till info@mxstar.se. 

Anmäl er HÄR!

Film från förra årets race 
{seyretpic id=16 align=center}
 

 

Vi ses den 5 oktober

/Tomas, mxstar crew 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top