MXStar Podcast #1 Alvin Östlund och Johan Westermark

MXStar Podcast, Alvin Östlund

Det första avsnittet av MXStar Podcast, utan Club och utan Ola Thorell. Vi gästas av Alvin Östlund och pratar teambyte till JWR Honda Racing och hojbyte till Honda. Hur har försäsongen gått? Hur ser det ut inför säsongen 2023? Och mycket mer. Vi kollar även av läget med teamchefen för JWR Honda Racing, Johan Westermark.

Finns för närvarande på exakt samma ställe som tidigare, exempelvis Spotify och Apple Podcaster. Vi får se om det framöver blir ändringar, men då kommer information om det.

Inspelat: 230130

Missa oss inte i sociala medier @mxstar_podcast, @mxstar_se, www.facebook.com/mxstarse, https://www.facebook.com/groups/clubmxstar

Stort tack till våra nya samarbetspartners Bridgestone, Opus bilprovningBigBallsMXScott. Se till att supporta dem, som supportar oss.

Lyssna på www.mxstar.se/podcast. Eller där poddar finns, exempelvis Spotify, Apple Podcaster och Google Podcasts, sök MXStar Podcast.

Supporta oss via Swish: 0720-763658

Om ni tycker det vi gör är trevligt, så har ni nu möjlighet att enkelt supporta oss genom att skänka en slant via Swish: 0739-203730. Många bäckar små, gör att vi kan utveckla oss och göra nya roliga saker.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top