mxindoor

Mxindoor i Vallentuna , är det bitarna eller ej? Det var frågan jag funderade på idag på vägen till just denna nybyggda arena i Stockholms trakten. Duktigt sugen på att åka var jag i alla fall och en hel del nervositet hade smugit sig på under dagen.

Gick en vända på banan innan hojen fick komma ut i friska luften och nog var hoppen större i verkligheten än den film jag tidigare sätt, det är lättare att vara störig när man ser på film än i verkligheten.

Drog i alla fall igång 450:in och drog iväg ut på banan, smög ett varv men hamnade sen bakom garage kollegan Lars Lindell och han mosade på direkt över alla hopp, så det vara bara att hänga på. Gick faktiskt rätt så bra i början och hoppade det mesta som jag tyckte man skulle göra. Whoop sektionen var dock för jävla svår och där blev det inte mycket flyt och visst gjorde man en hel del missar i alla spår och dåliga landningar, banan var faktiskt rätt så sliten.

Det jag inte är riktigt nöjd med är att jag inte fixade step on, step off hoppet på banan, hade helt enkelt inte farten eller modet denna gång, men nästa gång smäller det även där.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top