MX Indoor

Ikväll gjorde jag ett ryck och tog mig tillsammans med en av säsongens vapendragare Henrik Hjerpe iväg till MX Indoor för att testa den nya banan. Det är den fjärde banan i ordningen för MX Indoor och de blir bara bättre och bättre för varje år.

Fick till riktigt bra flyt redan från början och hoppade det mesta. Det som var kul var att årets rookie i SM Viktor Björklund var där och körde och jag kunde köra jämnt med honom. Lyckades till och med trippla mig förbi en gång i en svår sektion.

Jaja… snick och snack, vet inte om någon köpte det där. Viktor var mycket riktigt på plats, men inte fan hängde jag på. Han körde grymt fint och gjorde saker som jag inte var i närheten av, den här gången i alla fall. Gjorde mycket riktigt ett försök i en av de nya stora tripplarna, men hoppade kort och var ett tag helt säker på att jag bröt foten. Har brutit foten en gång tidigare och då hoppade jag för långt, men det var 15 år sedan så jag kom inte riktigt ihåg hur det kändes då. Känslan direkt var i alla fall att foten kändes helt ledlöst i stöveln och jag var som sagt övertygad om att något inte var rätt. Nu verkar det inte vara så illa, var lite öm efter ett tag men fortsatte köra.

Gjorde inga fler trippelförsök, men hittade lite olika roliga linjer att köra. Ska försöka ta mig dit fler gånger och då brukar det kunna lossna, så att man vågar sig på lite tuffare hopp. Någon trippel ska jag klara under säsongen.

/Tomas

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top