MX Indoor igen och igen och igen…

Igår onsdag var jag på MX Indoor igen, för andra gången den här vintern. Det är jäkligt kul och riktigt bra träning. Jag skulle lätt kunna tänka mig att köra där minst en gång i veckan hela vintern, vi får se hur det blir med det.

Även om jag inte orkade något mer än första gången, så kändes det lite bättre med åkning. Lyckades även få till stora trippeln i slutet och då undrar man ju varför man har mesat så många gånger. Var ju inte allt för farligt, även om jag hoppade lite kort första gången, inte att rekomendera 🙂

Ikväll har jag även lirat lite badminton för första gången på jag vet inte hur många år. Riktigt kul träning, även om jag fick stryk och inte lyckades vinna ett set.

/Tomas

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top