Musikhjälpen Motocross, nu är det dags igen

repractice2013

Förra året gjorde vi ett insamlingsinitiativ till förmån för Musikhjälpen och deras projekt “Alla tjejer har rätt att överleva sin graviditet”. Vi kallade initiativet Musikhälpen Motocross #musikhjalpenmotocross och samlade in totalt 9 885:-.

Ett stort bidrag var Söders Måleri AB, med Mattias Söder i spetsen som budade hem en auktion med en exklusiv träningsdag tillsammans med Repractice, Marcus Norlén och Richard Eriksson. Auktionen drog in hela 5 250:- till Musikhjälpen. Mattias Söder valde att skänka träningsdagen till sin granne Micke “Micke Mos” Gunnarsson och en stekhet dag i somras genomfördes träningen. MxInAction med Niklas Svensson gick även in och såg till att det hela förevigades på film. Filmen förevigar en grymt härlig dag med Repratice och blir även startskottet för årets Musikhjälpen Motocross.

Mellan den 8 december och 14 december är det dags för Musikhjälpen 2014. Även i år tänker vi genomföra initiativet Musikhjälpen Motocross. Från och med måndag kommer det finnas auktioner med signerade tröjor från samtliga svenska mästare och en hel del annat skoj. Stöd projektet genom att dela med er av informationen och framförallt buda på auktionerna och skänk en slant till vår insamlingsbössa på http://bossan.musikhjalpen.se/insamling/musikhjalpenmotocross

Årets tema för Musikhjälpen är: Hjälp oss att stoppa spridningen av hiv

Musikhjälpens uppdrag är att uppmärksamma en bortglömd humanitär katastrof, alltså något som inte är på nyheterna just nu men som ändå är ett stort problem. De senaste åren har vi utgått ifrån FN:s milleniemål varav ett är att stoppa spridningen av hiv och aids. Utvecklingen har gått framåt de senaste åren men aids är fortfarande den infektionssjukdom som orsakar flest dödsfall i världen. Vårt mål är både att hjälpa de som är värst drabbade och att höja kunskapen om hiv och aids för att kunna slå hål på några av de fördomar som finns kring sjukdomen.

{youtube}rcswyZrash4{/youtube}

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top