Musikhjälpen motocross

Musikhjälpen Motocross

I december bestämde vi oss för att göra en insamling till förmån för Musikhjälpen och deras projekt “Alla tjejer har rätt att överleva sin graviditet”.

Musikhjälpen är ett insamlingsevent som lyfter upp en undangömd humanitär katastrof. Tre kända programledare bor i en glasbur för att sända radio och TV dygnet runt i 144 timmar. Under tiden får de besök av artister och kända personer som engagerar sig i kampen. Insamlingen bygger på publikens låtönskningar som också utgör all musik i programmet. Musikhjälpen är ett samarbete mellan P3 Sveriges Radio, SVT och Radiohjälpen

Vi ordnade ett antal auktioner på Tradera där samtliga pengar gick direkt till Musikhjälpen. Ett extremt stort TACK till de förare som ställde upp med signerade grejer. Ska ni ha någon favorit inom svensk motocross, så är de någon av dessa ni ska ha, stora föredömen.

  • MXStar skänkte ett par nya FOX glasögon, auktionerades ut för 450:-
  • Marcus Norlén skänkte en signerad tröja från årets säsong, auktionerades ut för 1 575:-
  • Filip Bengtsson skänkte ett par signerade SPY glasögon, auktionerades ut för 1 050:-
  • Filip Thuresson skänkte en signerad tröja från årets säsong, auktionerades ut för 560:-
  • Repractice med Marcus Norlén, Richard Eriksson och MXinAction skänkte en exklusiv träningsdag, auktionerades ut för 5 250:-

Totalt fick vi in hela 9 885:- som gick direkt till Musikhjälpen. En helt otrolig summa, som kommer kunna göra väldigt mycket gott. Jättestort tack även till alla som lagt bud på auktionerna och grattis till de som vann.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top