Mitt första hojras

Tur i oturen eller se det som man vill, det var i alla fall inte min hoj som rasade 🙂 Jag får tacka Mackan här på MXSTAR.SE för att han lånade ut sin Sukka 125cc -97 och för att han inte blev arg på mig när den rasade.

Kylaren på min egna hoj var inlämnad för lite reparation så jag tänkte att det skulle vara kul att testa att köra lite 2- takt. Tyvärr var Arlandabanan lite vattensjuk och väldigt tungkörd, vilket inte riktigt gynnade åkandet på en 125 kubikare. Det var sjukt svårt och jobbigt att åka på denna hoj och efter 6 varvs tokvarvande var det slut. Troligen vevlagren som gett upp, vi får se.

Blir nog inte någon 125 karriär för mig, åtminstonde inte denna säsong.

/Tomas

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top