Marcus Norlen, VM Uddevalla

Marcus och Wille

Så var denna helg över. Och gick det som jag hade tänkt mig? Ärligt! -nej

Åkte ner redan på torsdag kväll för att vara där tidigt på fredagsmorgonen och hinna med alla förberedelser.
Soligt och varmt, närmare 30 grader var det under fredagen.
Jenny & William kom ner på eftermiddagen och resten av dagen slappade vi i depån.

Lördagen bjöd på minst lika fint väder, om inte varmare. Viktigt att dricka mycket för att orka köra alla pass idag.
Började med en träning som kändes helt ok!
För kvalet för val av plats på grind gick sådär, hade svårt att få till nåt riktigt bra varv och det resulterade i att jag i tidskvalet valde bland de sista.
I starten var ja ut som ca 25.e man. Fick kämpa ganska hårt genom hela heatet, fick inte till något bra flyt.Lyckades bara köra mig upp till en 22:a plats vilket innebär att mitt val på grinden imorgon kommer inte bli så super bra.

Middag med teamet som vanligt, grillat! Alltid lika gott.

Söndag och inte lika hett idag, vilket är skönt för oss som ska köra.
Träningen flöt på bra, jag hade gjort några små ändringar på fjädringen och de fungerade bra.

Heat 1
Kom iväg sist av alla efter en riktigt dålig start,kämpade på och körde upp mig bra de första varven. Låg runt 20.e plats när jag hoppade lite för långt i mål hoppet och landade mellan två gropar. Slog runt och slog i huvudet och sidan så jag bröt heatet!
Var öm i kroppen men kände att jag ändå kunde köra nästa heat också.

Heat 2
Var även här dåligt med i starten. Slet på och under sista delen av heatet låg ja på en 21:a plats och skulle precis köra om Sandberg när ja gick omkull. Slutade ändå på en 21:a plats när heatet var slut.
Fick inte till körningen som ja ville under helgen.
Mitt mål var att åka så bra som ja bara kunde och placeringen var inte lika viktig. Svårt att gissa vad man hamnar när man inte mött dessa förare tidigare i år och de kör ju vm av en anledning. Därför ville jag bara koncentrera mig på min egen körning och min egen förmåga. Hade jag känt att jag kört super hade inte placeringen spelat så stor roll. Tyckte att det var väldigt roligt att vara i Uddevalla och köra VM trots att jag inte är riktigt nöjd med min körning.

Tack till min familj och mina vänner som stöttar mig.
Tack till alla i teamet.
Tack till alla sponsorer, och speciellt till

JG rör
Saab experten
Jonas Kvist vvs
Sim Vic entrepenad

//Marcus Norlen

Text och Foto: norlenmotocross.blogg.se

Alltid mycke folk på apberget....hihi William

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top