Månadens fotograf Johan Olsson

Johan Olsson

Månadens fotograf är Johan Olsson, actionphotos.se.

Berätta om dig själv, vem är du, var bor du…?
Johan Olsson 31 år. Bor med sambo, dotter och två katter utanför Kristianstad i ett litet samhälle som heter Gärds Köpinge (5 min från Ripabanan). Har själv kört cross under en 10års period men utan några större framgångar. Mitt intresse för att fotografera har nog alltid funnits, men det är inte förrän nu på sistone som jag gjort slag i saken och köpt en kamera och börjat ge mig ut på banorna.

Hur länge har du hållit på med fotografering?
Köpte min första systemkamera 2007 och sen dess så har det bara rullat på.

Du har också en egen hemsida actionphotos.se, vad är de framtida planerna med den?
Tanken är såklart att visa upp de foton jag tagit och i bästa fall även få sålt några. Vidare kan väl nämnas att hemsidan är ny för i år, tidigare kunde ni se mina foton på fotoaction.se. Sist kan väl nämnas att det är endast ett litet antal av alla bilder som tas som publiceras på min hemsida.

Hur ser det ut inför året 2010, var kommer du hålla hus med din kamera?
Då vi nyligen fått en dotter i familjen så kommer hon i första hand så vi får se vart och när jag dyker upp under året. Tanken var att jag skulle åkt på alla SM-deltävlingarna men som jag skrev tidigare så får vi se vilka det blir. VM i Uddevalla blir det om jag även i år får möjligheten till ett mediapass. Det kommer även bli en del sidovagnscross, roadracing och gokart.

Länk: www.actionphotos.se

Foto 1 Roadracing SM från Knutstorp 2009
Foto 2 Filip Thuresson SM Varberg 2009
Foto 3 VM Uddevalla 2009
Foto 4 VM Uddevalla 2009
Foto 5 Elin Mann SM Ripabanan 2010
Foto 6 Even Heibye SM Ripabanan 2010

Roadracing SM från Knutstorp 2009 Filip Thuresson SM Varberg 2009 VM Uddevalla 2009 VM Uddevalla 2009 Elin Mann SM Ripabanan 2010 Even Heibye SM Ripabanan 2010

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top