Kvalet klart för Team mxstar.se

Tomas mamma Ingrid och syster Teres. Tomas, Marcus och Jenny

Kanonväder i Linköping och en blandad dag för teamet. Marcus gjorde i vanlig ordning ett bra jobb och kvalade in på en 5:e plats i grupp ett. Jag (Tomas) körde i samma grupp som Marcus, men det räckte inte riktigt till i mitt första försök i SM. En 34:e tid gjorde att imorgon står sukka nr 325 parkerad i depån.

Körningen gick helt ok, men fick aldrig till det där perfekta varvet man letar efter. Farten finns inte riktigt där och då måste jag ladda rejält för att få till ett riktigt bra varv och det är inte helt lätt. Riktigt kul var det i alla fall och trots allt har jag nu varit med och dragit på ett SM. Är inte ett dugg besviken och ser fram emot nästa chans.

Marcus tyckte körningen gick bra och ser fram emot morgondagens finaler. "Det har aldrig gått så bra för mig på den här banan, trots att jag gillar den. De har ändrat layouten lite, vilket gör den mindre enspårig och det gillar jag".

Om ni inte är på plats i Linköping imorgon följer ni racet på mx-results.com .

kl. 10.50 lördag morgon, Marcus laddar upp med den nödvändigaste inför dagen.

Tomas chefmeck Mackan

{mosimage} 

/Tomas, Team mxstar.se

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top