KTM gör stor publiksatsning på GGN

Målgång från ett skitigt år 2007

I år blir Gotland Grand National årets publiktävling inom enduro!

Åter igen står KTM som huvudsponsor för denna stora tävling som går av stapeln den sjätte november på Tofta skjutfält på Gotland. Som huvudsponsor vill KTM i år satsa lite extra på publiken. För trots allt så är det många som varje år trotsar regn och blåst, lervälling och kyla och ger sig ut till endurospåren för att heja fram sina förare!

På GGN är en av publikdragarna den beryktade ”hästskon”. Här kommer det i år att finnas toaletter, tält från KTM och Red Bull, mat och dryck. Även en speaker kommer finnas på plats, som tack vare en en extra transponderslinga ser förarnas tider genom ”hästskon”. Här gäller det för förarna att vrida lite extra på högerhanden då KTM har utannonserat en tävling – snabbaste föraren genom ”hästskon” vinner 5000 kr!*

Dessutom, för att förenkla ytterligare för publiken, finns i år KTM Shuttle. Det är bussar som kontinuerligt går mellan ”hästskon” och depån. Givetvis är dessa gratis för all publik så det är bara att hoppa av och på vid de utmarkerade busshållplatserna.

Nu hoppas vi bara på bra väder och fulla startfält med gasglada förare – för vi ses väl på Gotland?

Text: Emmi Holmer, KTM Scandinavia / Zoey marknadskommunikation

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top