Kim Lindström sexa i holländska mästerskapet

tibro_kimlindstrom4

Nu har jag kommit hem från en lyckad helg i Holland, eller lyckad? Det började inte så bra med att bilen gick sönder på onsdagen på väg ner till Holland, så nu har vi ingen buss längre ett det är ett problem vi får försöka lösa.

Tävlingen gick i Rhenen en bana som jag gillar. Det började kanon med att jag satte en femte tid på kvalet till grinden, med några vm förare bakom och inte så långt fram till första platsen.

Första heatet gjorde jag en bra start och var ut som sjua och det hände inte så mycket i heatet utan jag gjorde några omkörningar. Till slut låg jag på en fjärde plats bakom Marc De Reuver och när de var två varv kvar så kände jag att jag var snabbare. La in en stöt men ramlade i målkurvan och tappade en plats. Nöjd med heatet ändå då jag kände att jag har farten och orken, men bara jag är med i starterna.

I andra heatet gjorde jag en dålig start och var ut som 12-13 och körde upp mig till 10:a. Då gick bakhjulet sönder och moussen kom ut ur däcket och det blir väldigt stödigt och sladdrigt. Jag blev helts slut i den 30 gradiga värmen, men lyckades hålla undan och bli nia i heatet. Jag slutade 6:a för dagen så det var ju kul.

 

Nu laddar jag för helgen då det är MX3 VM i Finland, nu ska vi bara försöka lösa det med bilen också så vi har något att åka i.

Tack för allt stöd och hjälp jag får och ni får hålla tummarna i helgen.

Mvh Kim

Foto: Mikael Hylander, racingpics.se

{youtube}yj5N2PxiIRs{/youtube}

{youtube}1jbFi-5v4-s{/youtube}

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top