Kim Lindström rapport Tibro

kimlindstrom_vissefjarda2012

Kim Lindström var riktigt snabb under helgens SM i Tibro, men fick inte riktigt till det fullt ut i heaten. Här har ni Kims egna rapport.

En rapport från helgens SM deltävling i Tibro.

Började lördagen med att sätta snabbaste tiden i mitt tidskval på en bana som var väldigt blöt efter nattens regn och under morgonen.

I kvalheatet så hade det regnat igen och jag gjorde en dålig start men kunde smita om på insidan och var ut som femma sexa men efter några varv var jag två en bit efter ettan och låg där ett tag och för att hitta ett ställe att göra en attack på och jag försökte göra några men gick till slut omkull och fick gå imål som två.

Inför söndagen så kom det mer regn och det skulle bli så hela dan.

I första heatet var det återigen en dålig start för att sedan fastna i startkurvan bakom folk som låg ner så det var att börja jaga igen som vanligt, körde upp mig några placeringar men la mig sen i en kurva och tappade alla igen men körningen stämde bra och jag kunde köra upp mig till en 5e plats imål.

I andra heatet gjorde jag en bättre start och var runt 7-8 ut ur kurvan, kunde köra upp mig till fjärde plats men då tog det stopp, låg precis bakom trean hela heatet och försökte köra om men kom inte om utan varje gång jag försökte så fick jag lägga mig bakom i kurvan då det var bara sörja i de andra spåren i svängarna och jag slutade 4a i det heatet.

Slutade trea totalt för dagen och ligger nu tvåa i SM.

Jag har tränat mycket starter och testat olika saker men när jag kommer till tävling så funkar det inte bara, jag inte vad jag ska göra och jag orkar inte ens prata om starter.

Vi hörs efter helgen då det är nästa deltävling i SM.

Mvh Kim

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top