Kim Lindström rapport SM premiär Vissefjärda

kimlindstrom_vissefjarda2012

Kim Lindström inledde säsongen stabilt med två stycken tredje platser i Vissefjärda och har lagt en riktigt bra grund för att vara med och slåss om guldet. Här rapporterar Kim själv från helgens tävling.

Hej sponsorer, här kommer en rapport från första SM deltävlingen i Vissefjärda.

På lördagen händer det inte så mycket utan det är träning, tidskval, och ett kval heat. Var trea på tidskvalet och vann kval heatet efter en härlig fight med Norlen.

På söndagen är det träning och två final heat.
I första heatet gjorde jag en bra start och var ut som fyra femma men somnade väl i andra kurvan och tappade massor på första varvet och var nere som sjua åtta någonstan men sedan hitta jag flytet och det började rulla på och till slut var jag uppe som trea men det var för långt fram till tvåan så jag slutade trea.

I andra gjorde jag en bättre start och i andra kurvan var jag två och låg där ett tag och försökte köra om men kom inte förbi, sen kom Filip bakifrån och körde om och gick upp i ledningen och jag låg då trea och låg där hela heatet precis bakom men kom aldrig om, vissefjärde är en väldigt enspårig bana och svår att köra om på, jag försökte byta spår flera gånger men då tappade jag. Men jag slutade på en tredje plats och trea totalt.

Det är en bra start på säsongen här hemma då jag är med i toppen av tabellen och det är många tävlingar kvar. Nu är det bara att göra iordning sakerna för i helgen går nästa tävling i Tomelilla.

Vi hörs! //Kim

Länk: kimlindstrom.com

Foto: Magnus Karlsson, mxpress.se

kimlindstrom_pallen_vissefjarda2012

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top