Kim Lindström opererad

kim ktm2

En planerad operation har ställt till det för Kim Lindström och det innebär en del förändringar och förseningar i upplägget inför årets säsong.

Det är tyvärr tråkiga nyheter jag kommer med, jag opererades för en månad sen och det har gjort att jag inte kunnat tränat riktigt och fått skjuta upp att åka utomlands och träna.

Läkarna sa att det inte skulle vara någon fara för mig att köra och jag skulle kunna vara igång redan efter tre dagar. Det sa de innan de skar i mig och jag tror inte de visste riktigt hur mycket det var, men det visade sig att de fick öppna mig ca 4×2 cm och lämna såret öppet för de ska läka inifrån och ut.

Jag har känt mig bättre men läkningen går långsamt. Bestämde mig för att åka ner till holland i måndags (25feb) för att testa att köra, men jag hann inte köra så länge innan jag fick ont och avbröt träningen. Det började blöda från såret och gjorde ont så jag åkte in till läkarn för att kolla så det inte hänt något, men det var ingen fara. De rekomenderade att jag skulle vila från körning för annars kommer jag skjuta på läkningen och jag skulle förmodligen få för ont om en vecka eller två så jag ändå inte kan köra.

Jag har tagit beslutet att låta såret läka helt innan jag sätter mig på cykeln igen och öka dosen på fysen istället, för att komma så förbered som möjligt till säsongen. Man måste samtidigt ha körkonditionen och styrkan, men läget är som det är nu och jag kan inte göra så mycket.

Men jag är van vid det här nu, för de senaste fyra, fem åren så har jag fått slagit ur underläge och alltid vart skadad eller haft något problem som hindrat mig, men det har ju gått bra sedan så det här ska inte vara några problem.

Men allt det här gör att jag förmodligen kommer missa de första två holländska mästerskapstävlingarna som börjar om tre veckor. Jag skulle kanske hinna bli bra tills dess, men jag har inte kört någon cykel på fyra månader så jag kommer inte vara förbered och väljer att avstå. Kommer även missa första MX3 VM:et som går i Holland veckan efter andra holländska.

Sedan är det uppehåll en månad innan nästa holländska och då ska jag kunna vara redo.

Nu är läget som det är och jag får jobba utifrån det här och göra det bästa utav det, det kommer gå bra det här.

Mvh Kim Lindström

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top