Kalle Karlssons tröja

Idag var jag i Västerås och spanade in de snabba grabbarna som är med och drar i SM. En del regn under natten hade gjort banan skitig men när jag kom dit mitt på dagen till MX2 klassens första heat började det se bättre ut.

Andra heatet i MX2 klassen var grymt kul att se, Johan Carlsson drog som satan och hängde på Kenneth Gundersen riktigt fint, mer sånt!

Andra heatet i MX1 var inte heller dumt, riktigt, riktigt spännande. Kalle K drog gärnet från början men Mackan Norlén jagade på bakifrån och var snart ikapp. Sen var det fajt hela vägen in i mål, Mackan var ruskigt nära att ta sig förbi flera gånger men Kalle K stod imot fint.

Pricken över dagen var då jag lyckades kamma hem en av Kalles tröjor i en utlottning, stekigt värre! Vacker bild med mig och tröjan i mitt galleri.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top