JSM rapport Sebastian Lorenz

sebastianlorenz_tomelilla

Det var nu dags för JSM som kördes i Tomelilla. Det vart faktiskt en tung helg med förkylning släpandes. Jag hade inte några större problem med farten men orken tog snabbt slut i heaten.

På lördagens kval hade jag oflyt och la mig på sista varvet. Så jag fick köra sista chansen som jag vann och då gick vidare till final.

På morgonens träning finaldagen satte jag 6:e tid och det kändes bra inför finalheaten. Jag fick bra utsläpp i första heatet men på grund av dåligt kvalheat fick jag dålig startposition som gjorde att jag vart uträngd i första kurvan. Kämpade på som alltid men orken tog snabbt slut. Placerade mig på en 11e plats första heatet.

Andra heatet gick det ännu tyngre, jag kämpa på för att hänga med där fram men kroppen orkade helt enkelt inte. Låg på en 14:e plats, men när det var två varv kvar lägger jag mig ner och får inte igång hojen direkt, så det vart ett poänglöst heat.

Jag gillar inte folk som skyller på saker, och jag brukar inte skylla på nånting. Men pigg och kry nästa race så blir det andra bullar.

Samtliga resultat mx-results.com

Tack till: Yamaha Motor Scandinavia, Yamaha Store Västerås, PSE Parts, Bridgestone, Yamalube, Kumlin Suspension.

Foto: Julia Lorenz

sebastianlorenz_tomelilla2

sebastianlorenz_tomelilla3

sebastianlorenz_tomelilla4

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top