Inget helt när man kör enduro

En hel säsong motocross och man byter lite slitdelar, kanske ett broms- eller kopplingsgrepp om man gjort en riktigt olycklig crash.

Annat är det med enduro, har kört två gånger med dubbdäck i år och hojen käns ju nästan som att den är sopslut. Efter första gången riktade jag upp kedjestyraren i bak, men efter dagens körning är det nog inte ens någon idé att föröska med det.

Första körningen lyckades jag slå i skyddet som sitter över oljeskruven som sitter vid vänster kåpa på min Suzuki så pass hårt att den kröktes. Idag slog jag istället i bromspedalen så hårt att den slog hål i kopplingskåpan. Behöver väl knappast beskriva hur plastskydden ser ut vid ramen och över bromsskivorna.

Jaja nu har jag klagad av mig lite och på måndag är det bara att beställa nya delar.

Det var i alla fall rätt så kul att köra idag. Oooootroligt mycket snö, men det gick bättre och bättre.

/Tomas

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top