Ingen final i Vrigstad

Skulle ljuga en del om jag sa att jag var nöjd med dagens race, utslagen direkt i tidskvalet och inga finalheat för mig. Det var 15 st som gick vidare till final och jag körde in på en 16:e plats, några hundradelar från final.

Vet inte ens riktigt vad jag ska skylla på, kanske fjädring, dammig bana, för vattnad bana, för mycket sol eller så skiter jag i det och bara konstaterar att det är svårt med tidskval. Kändes helt ok med körningen och jag fick veta i bandepån att jag hade 16:e tid. Gick ut och hade tid kvar för två varv, det första sket sig direkt och det andra sänkte jag min tid men inte tillräckligt.

Fick istället köra uppsamlingsheat eller looserheat som mitt kära team crew väljer att kalla det. Efter en dålig start flöt åkningen på bra tills jag från en 4:e plats gick i backan. En sten i storlek som Paris Hiltons hund gjorde att jag från nästan ingenstans låg och kravladde som en skalbagge upp och ned.

Vi avslutar med lite om inte. Om jag inte gått omkull i looserheatet hade jag nog kunnat jaga upp mig till en första plats. Om jag inte gasat så lite i kvalet hade min bästa varvtid i uppsamlingsheatet räckt till en 11:e plats i det första finalheatet.

Imorgon nya tag i Stockholmscrossen på Upplands Väsby

  

 

/Tomas #325

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top