Härlig avslutning på SM-säsongen för Kim Lindström

kimlindstrom finspang2014 ahlgrenI helgen var det avslutning på motocross SM och den kördes som många gånger tidigare på den tuffa banan i Finspång. Nedan har ni en rapport från Kim Lindström, som avslutade säsongen starkt och slutade på en total 4:e plats i MX1 klassen.

Hej igen, nu har jag kört sista deltävlingen av SM som gick i Finspång.
 
Finspång hade jobbat mycket med banan och den var kanonfin hela helgen. Allt kändes bra på lördagen och jag blev tvåa i kvalet efter de brutit heatet tidigare för en som skadade sig i starten. På söndagen så fick dom skjuta allt en timme fram då det var kraftig dimma men den släppte fram på dagen. I första heatet var jag ut som femma men efter några varv var jag uppe som trea och allt kändes bra, låg och skuggade tvåan hela heatet men blev med massa strul med varvningarna för oss båda och jag fick inte riktigt någon kontakt för att åka om men jag kände mig stark och var glad för att bli trea.
 
I andra heatet så var jag ut som femma sexa men kunde snabb köra upp mig till tvåa och fick en bra lucka till trean men efter ett tag började jag känna att det tog emot och jag slog av lite för att vila och då kom trean ikapp och åkte om men jag hängde på hela heatet igen och när de va två varv kvar så ökade jag och när de va två kurvor kvar så gjorde jag en attack och  kunde köra om så jag blev tvåa, är riktigt glad över helgen då jag fick ihop två bra resultat och en bra avslutning på SM säsongen.
Nu har inte resultaten vart som jag hoppats den här säsongen men jag kunde ändå komma på en fjärde plats totalt men helt klart hade jag velat va på pallen. Jag kommer att köra nästa år med och de blickar jag fram emot nu och jag hoppas ni vill följa med mig på den resan och hjälpa mig. Har vart en säsong med stolpe ut och till nästa år kommer jag att lägga in extra träning för att kunna vara på pallen igen.
 
Nu är det en tävling kvar för säsongen och de är elitserien i Eksjö där vi leder totalt och ska nog kunna ta guldet.
 
/Kim Lindström #5
 
Foto: Daniel Ahlgren, www.ahlgrengraphics.com

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top