GGN avklarat

Nu är mitt första GGN avklarat och så här 3 dagar senare känns allt riktigt bra. De värsta krämporna i kroppen börjar att släppa och jag känner mig rätt så nöjd med min 52:a plats i klass 4, det var trots allt 789 startande i min klass.

I vanliga fall är jag en tävlingsmänniska och vill göra resultat i de tävlingar jag ställer upp i, men dessa långlopp är så pass speciella att när det är första gången känner jag ingen press över huvud taget. Självklart har jag ett mål och jag vet vilka förara jag ska kunna mäta mig emot och vill såklart lyckas med det.

Men som sagt, det är mycket att tänka på och bl.a. starten i GGN gjorde att jag redan där hade en bra bit upp till dit jag ville komma. Trots att jag frågat och försökta tagit reda på så mycket som möjligt om allt runt omkring blev jag rejält fintad av speakern i starten. Att säga att det är några minuter kvar till start och sen bara släppa iväg fältet 20 sek senare tycker jag är lite fult 🙂

Att jag sedan blev omkull körd två gånger innan varvning gjorde inte början av mitt lopp bättre, men det var bara att rulla på i ett lugnt tempo och försöka hålla sig borta från övriga förare.

Jag var helt, helt slut vid målgång både fysiskt och mentalt, men nu känns det som sagt bättre och jag är stolt och nöjd med min insats.

Stort tack till fantastiska servicepersonal i depån Mackan, Johan m.fl., var en helt ny människa efter mitt stopp. Tack till mina sponsorer A- däck (Michelin är alltid värst) och InPrint.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top