Frusna fingrar

 Försöker skriva det här på ett så lite plågsamt sätt som möjligt. Är helt förfrusen i mina långfingrar och även en del i pekfingarna, efter dagens enduro race i första omgången av Östra Open Enduro.

Strax under 15 minus vid ordinarie starttid, gjorde att tävlingen flyttades fram 1 timme och då hade kvicksilvret ökat till hela 13,9 grader 🙂 Bestämde mig sent igår kväll för att köra i klassen Bredd istället för motion. Framförallt för att få mer körtid och träning, men även för att jag trots allt vann motion förra året och ett steg uppåt är ju Bredd.

Kom iväg sent i starten och hade sedan en del klantigt strul på första varvet . Kom ifatt en klunga på tre förare, lyckades till slut köra om för att då direkt tippa omkull och bli omkörd av samtliga igen. Två vurpor till och liknande händelser förstörde rytmen lite på första varvet. Frös även extremt om händerna första varvet, det släppte sedan, men som sagt i mål var fingerspetsarna inte helt nöjda.

Efter första varvet fick jag lite bättre flyt och det rullade på, kändes inte lika bra som när jag tränat här tidigare i veckan, men det rullade på som sagt.

I mål hade jag ingen aning om hur det gått, men det visade sig att jag trots allt hade lite fart. Tvåa efter klubbkompisen Robert Johansson är jag mycket nöjd med.

Fingrar två dagar efter tävling, känns bättre, ser värre ut. 

/Tomas

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top