FOX MX Team Sweden 2010

Vill passa på att presentera de förare som kommer vara iklädda i FOX under säsongen 2010 och representera oss här på PSEPARTS:

  • Filip Thuresson, Team Maikita Yellow Magic, MX1: Efter andra raka sm guldet i mx2 klassen tar nu Filip steget upp till den stora klassen och ska fightas med de stora grabbarna. Filip har visat vid flertal tillfällen att han är utan tvekan en utav Sveriges absolut snabbaste förare samt den absolut bästa i grenen Supercross. Under vintern styr Filip över till USA och Mx Heaven för att vässa formen inför kommande stortävlingar säsongen 2010.
  • Viktor Björklund, Team Makita Yellow Magic, MX2: Årets Rookie, en andra plats i JSM samt en jätte insats i SM serien. Sveriges utan tvekan största talang på länge har redan under sin debut säsong satt sina spår i Sverige eliten. Till 2010 höjer han blicken och siktar högre upp i SM-tabellen, det kommer även bli en del tävlingar i EM serien. Viktor har redan börjar sin försäsong med ett 3 veckors långt träningsläger med självaste Jim Holley borta i USA. Nu riktar Viktor in sig på Europa och dra vidare till Italien samt Holland/Belgien för att vässa formen.

  • Robin Ember, Team Yamaha Mascot Motor, MX1: Under fjolårssäsongen visade Robin verkligen vart skåpet skulle stå, med en total 5:e plats i MX1 klassen, och många dominerande stunder i elitserien är nu Robin ett stort hot till sm medaljerna. Han har siktet inne på en pall plats. Och för att förverkliga den drömmen drar han snart ner till Spanien för hård träningen och en ev. startplats i de spanska mästerskapen. Sedan styr kotan över till Holland för finjustering.

Vi på FOX är mycket stolta över att kunna presentera dessa förare iklädda i våra kläder samt användning utav våra produkter. Vi har även ett fortsatt samarbete med FMX kungen Fredrik ”Frog” Berggren samt en liten nykomling i 85cc klassen William Andersson.

Detta kommer bli ett riktigt intressant cross år, och förhoppnings vis så klär FOX prispallen 2010!

/Sebastian Andersson

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top