Film: På läger i Malaga

malaga_traning2

Nu har jag själv varit på plats i Malaga på träningsläger i sex dagar och allt är helt kanon.

Påbörjade en lång uppsatts om veckans sex första dagar, men ska försöka hålla mig lite kortfattad istället. Sen i söndags har vi kört alla dagar utom torsdag då vi hade vilodag och istället körde lite Gocart. Hade jag varit en sämre förlorare så att jag skyllt helt och hållet på ojämna bilarna att jag inte spöade upp alla som var här, men nu nämner jag det bara som en parantes. Efter två heat stod Kim Lindström som vinnare med Björn Andersson på andra plats, samma poäng men Kim med en heatvinst.

Körningen har varit på olika banor varje dag och det har varit riktigt bra. Grymmast var nog i tisdags då vi först hamnade på en alldeles för regnsjuk bana, men 30 min bort hittade vi en som var helt perfekt. Ni som kör vet de där helt perfekt naturvattnade banorna med klisterfäste som man bara prickar in max två gånger per år.

Björn Andersson har hållt i teknikträningen och delat med sig av tips och trix kring det mesta, inbromsning, kurvträning, hoppträning m.m. Har även blivit några fyspass på kvällarna med bland annat brottarträning på stranden och löpning.

Mycket härliga människor på plats så på kvällarna har det blivit några turer ner till hamnen i Puerto Banus för lite go mat och några fin öl, för de som giller det. (Läs, åtminstone undertecknad).

{youtube}UAt-m7EDJfA{/youtube}

{youtube}YNPb_m5UzqA{/youtube}

malaga_traning

malaga_traning3

malaga_traning4

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top