Film på enduroslingan för helgens Fullgas

fullgas enduroslinga

Stekarslinga heter det i mina hoods när det är en riktigt grym endurobana. Av vad man ser på nedanstående film från enduroslingan för Fullgas i helgen så kommer det vara precis en sådan, en stekarslinga!

ENDURO OCH MOTOCROSS PÅ TOPPNIVÅ
Favorittippade i Stadioncross SM är bl a den rutinerade föraren Rickard Sandberg. USA-tränade Viktor Björklund och Rasmus Sjöberg som hårdtränat i USA, där de visat framfötterna i supercrossammanhang, kommer också att kämpa.

I ungdomsklassen kommer VM-föraren Sara Petterson och SM-topp-föraren Frida Östlund att utmana killarna.

Värt att uppmärksamma är även att Calle Sjöö kör dubbelt! Han börjar dagen med två timmar enduro, där han är guldtippad, och kastar sig sedan in i SM-klassen Stadioncross – där han mycket väl skrälla.

I Enduro Cup är startfältet minst sagt blandat. Här finns de Svenska toppförarna på startlinjen, tillsammans med lokala motionsåkare. Intresset har varit enormt, anmälningarna rullar in och vi räknar med minst 150 förare till start.

SVERIGEPREMIÄR FÖR JOKER LANE
Mer action och överraskande ledarväxlingar. Joker Lane är ett alternativspår som man måste köra minst en gång per heat. Missar man blir man utesluten ur det heatet.

Mer information om biljetter, tidschema m.m. finns på www.fullgas.cc

{youtube}7B_S80jdR0U{/youtube}

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top