Filip-duo klara för US Capital 2011

US Capital Racing

Att US Capitals team var framgångsrikt under 2010 års säsong blev ett faktum. Vi fortsätter inför säsongen 2011 att utveckla teamet för att ligga steget före, både på banan, i depån och träningsmässigt. US Capital är stolta över att presentera en duo på Filip Bengtsson och Filip Thuresson som nu är klara förare i teamet säsongen 2011.

Filip Bengtsson:
Känns otroligt kul att få fortsätta samarbeta med US Capital! Detta blir mitt tredje år tillsammans med gänget. Vi har byggt upp en riktig känsla inom teamet vilket känns bra. Allt är bra planerat, från mat på tävlingarna till körning. Man känner sig trygg och har riktigt roligt i teamet, vilket hjälper mig att kunna prestera på topp!

Filip Thuresson:
Ser verkligen fram emot nästkommande säsong, ska bli riktigt grymt och jag ska försöka göra riktigt bra ifrån mig på KTM-hojen. Jag har provkört en 350 cc och jag tror verkligen att det blir ett bra 2011 både för mig och för teamet.

Teamchef, Niclas Rosén:
Med glädje tänker jag på 2010 års säsong och gratulerar Marcus Norlén till SM-guldet , tack för din insats i teamet och lycka till 2011, vi ses på banan. Känns väldigt bra att Filip Bengtsson, MX 2, med engagemang och glädje är kvar i teamet, tror Filip har mycket kvar på sin utvecklingskurva.

Önskar Filip Thuresson, MX 1, välkommen till teamet och tycker han är bästa tänkbara nykomling, jag vet att han är riktigt taggad. Jag tycker vi har bästa tänkbara förutsättningar för att göra ett lika bra eller möjligen bättre 2011 än förra säsongen!

Text & Bild: Daniel Ahlgren, PR Ansvarig Team US Capital Racing
Länk: uscapital.se, filipthuresson.com, fillibang.com

Filip Bengtsson
Filip Bengtsson
Filip Thuresson
Filip Thuresson

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top