En amerikan på villovägar

RickyRennerRace8

En amerikansk förare på motocross-SM, varför då? Varför inte säger vi på Club MXStar och gjorde allt för att styra upp så att Ricky Renner gjorde ett besök.

När jag släpade fötterna efter mig i sjukhuskorridorerna på Akademiska sjukhuset gjorde Ola ett grymt jobb med att knyta kontakter. Det kan inte heller nog poängteras att detta hade varit helt omöjligt utan det fantastiska stödet från våra sponsorer. Företag och personer som älskar sporten och är villig att hjälpa oss med galna idéer. Thorells MX, Cubile, SO-cial, BigBallsMX, FlyWest, Francotyp Postalia, Mafi, SCOTT, DBC, PSR, MADE. Stooort tack!

Att sedan Ricky Renner var otroligt proffsig, sympatiskt och levererade fantastiska resultat gjorde inte saken sämre. Trots att Renner bar axelskydden utanför tröjan slog han till med en holeshot i helgens första finalheat och ledde större delen av heatet. Ett bakhjulssläpp och en mindre marksyning i slutet av heatet gjorde att det tillslut blev en 5:e plats. Helt klart besviken, men taggad för revansch. Sexa ut i starten av andra heatet, tvåa på andra varvet och i ledning på det tredje. Jesper Jönsson utmanade i slutet, men det höll hela vägen och blev vinst i andra heatet. En vinst som gjorde att det räckte till en total tredje plats för dagen.

Många positiva ord till initiativet under helgen från publik, sponsorer och förare gör oss mycket glada.

Missa inte vår Club MXStar Podcast som vi hade med Ricky innan tävlingen. www.mxstar.se/podcast

Fler bilder på GRIDDD Facebook: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1141790042551475.1073741835.1048979895165824&type=3

Foto: www.griddd.se

RickyRennerRace7

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top