En 5:e plats i Enköping

En 4:e plats plats blev tillslut en helt korrekt 5:e plats eftersom Fredrik Forsells flyttades upp till en andra plats efter transponderstrul.  Nu är ju inte det så dåligt, jag är nöjd och det är väl ungefär där jag ska hamna om jag inte kör fortare.

Mitt första varv ställde dock till det lite, jag kör helt enkelt som en skit. Har ruskiga problem att komma in i flytet tidigt i racen och i Enköping gjorde jag återigen massa vurpor på första varvet och tappar genast mark mot de framför. Tappade runt 2 min i tid mot de före mig i resultatet och det är ju såklart helt oacceptabelt. Försöker att inte stressa upp mig, men bryter och bänder och då är man mer utanför spåret än i och det resulterar ofta i onödiga crasher.

Sen gick det fint och jag känner att nog kan jag hävda mig även i skogen, ska nog kunna få till något bättre resultat innan Östra enduron är över.

/Tomas  #325

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top