Emmy Wallberg rapporterar från VM i Finland

finland_vantaa7

Emmy Wallberg gjorde en strålande VM premiär i Finland i helgen och slutade på en total 13:e plats. Nedan rapporterar Emmy själv.

Den första dagen var allt sjukt nervöst och jag hade svårt att hitta det rätta flytet ute på banan..Jag kände att jag hade så mycket mer att ge och det var väldigt frustrerande. Dessutom var det så varmt att jag ville inte ta ut mig allt för mycket.

Race 1: Jag kände mig riktigt taggad även fast det var svårt i värmen. Jag fick ett ganska bra utsläpp, men tappade på rakan och in i första kurvan bromsade jag nästan stopp när en tjej framför mig fick problem. På det andra varvet ramlade jag och hade problem att få igång hojen, så jag tappade mycket tid. Lyckades köra upp mig till en sjuttonde plats vilket var en besvikelse, men samtidigt hade jag gjort en grym uppkörning.

Race 2: Fick jag en ganska bra start och var på trettonde plats på första varvet och hade en bra fight genom hela heatet och slutade på en elfte plats.

Jag är nöjd med det och i det stora hela har jag haft en kanon helg. Jag har tagit mina första VM poäng, vilket var ett mål som jag har satt upp tidigare. Jag hoppas jag får chansen att köra VM igen och kanske en dag att köra hela VM serien.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top