Emmy Wallberg rapport SM Finspång

tibro_emmywallbergcykel

SM drog i.gång igen efter sommar uppehållet och jag hade tyvärr inte tränat lika mycket sand som jag hade hoppats på.

På tidsträningen tog jag det ganska lugnt och fick en åttonde tid. I kvalheatet fick jag en ganska bra start och en bra början tills jag ramlade när jag låg femma. Sen hade jag problem att kicka igång hojen och tappade hela tre varv, rullade in sist i mål. Tog mig vidare till final som sista tjej genom min tid från tidsträningen.

På söndagen var banan betydligt mycket gropigare och i första heatet fick jag en bra start.  Fick inte riktigt till flytet genom heatet och slutade på en sjätte plats. Det kändes inte bra och jag var missnöjd.

Till nästa heat försökte jag hänga på lite bättre i början och det gick bättre, men inte riktigt så bra som jag vet att jag kan åka. Jag slutade som femma i andra heatet och totalt sexa för helgen.

Nu har jag redan börjat ladda för SM i Västerås. Jag vet att den banan passar mig bättre och jag hoppas att turen är på min sida i helgen.

Tack till: Yamaha Motor Scandinavia, Yamaha Store Västerås, PSE Parts, Bridgestone, Yamalube, Kumlin Suspension.

Text & Dekor, Baren Baren, El-Ljus, Meca, Finmekaniska Racing, Acrapovic, AllRight, JL Bygg & Sandering, Alina Systems, Slangserice i Uppsala AB, Uppländska Berg, UMCK Veteranerna, Hallman Trading, Lindvalls Kaffe, Racing Pics, ICA Nära Folkes Livs, SkadeRehab, Söders Måleri

loggor640x480

loggor640x480_main

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top