Emmy Wallberg avslutade säsongen starkt

emmywallberg_vasteras2012

Emmy Wallberg har haft en tung säsong med crasher, skader och sjukdom. Hon fick dock till avslutningen i Västerås och körde till sig en andra plats i det sista heatet och en fjärde plats totalt för dagen.

Min säsong började jäkligt grymt med tävlingar i Holland, jag var i toppform och körde ifrån både Frida Östlund och Sara Pettersson i några heat. Med toppresultaten i ryggen var jag sjukt taggad inför SM.

När det var SM premiär så visste jag att jag hade farten att nå toppen men så blev icke fallet. Det gick inge bra då jag crashade och körde ett motorhaveri.

Sedan dess har faktiskt oflytet bara fortsatt och fortsatt. Jag har ramlat och gjort mig illa och så vidare. Det har gjort att mitt självförtroende och glädjen bara sjunkit och sjunkit. Men någonstans i bakhuvudet så har jag ju vetat att farten finns.

Till SM i Västerås laddade jag om och försökte för en sista gång i år att visa vart jag egentligen ska vara. Helgen blev riktigt lyckad med en sjätte plats i det första heatet efter en marksyning och en andra plats i det sista efter en hård fight med trean. Mina varvtiden visar var jag egentligen ska vara och det är i toppen.

Att avsluta säsongen med en andra plats i ett SM heat var så sjukt skönt. Att känna glädje när man gått över mållinjen har jag saknat!

Tack för denna säsong alla som ställer upp och peppar mig!

/Emmy Wallberg #4

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top