Emmy trea i sitt första GGN

emmywallberg_pallenggn

Emmy Wallberg inledde premiären för Gotland Grand National med att köra in på en stark tredje plats.

Lite specialtips från självaste GGN kungen Mats “Lappen” Nilsson under träningspass hos honom veckan innan, gjorde att Emmy fick till en riktigt kanonstart. Lite orutin för att det är första gången gjorde att Emmy missade något in i första kurvan och tappade några placeringar, men fortfarande bra med.

Vid första varvningen hade Sandra Adriansson ryckt åt sig en lite ledning med Frida Östlund på andra plats och Emmy bara sekunden efter. Sen rullade tävlingen på utan större missöden för Emmy fram till det sista varvet. Hon hade precis tagit in en hel del tid och hade Östlunds rygg i sikte när en långsammare förare ställer till det och de båda går i backen. Några kickningar för mycket och Östlund kunde få den lucka som behövdes för att hålla undan för Emmy.

I mål rullade Emmy in efter fem körda varv och en totaltid på 3.05.56. På vägen han hon slå till med snabbaste varv bland tjejerna både på varv tre och fyra.

För övrigt så bommade Emmy även att gå i mål efter fem varv, så även om hon inte kan räkna med det sista varvet, så blev det hela sex varv i sitt första Gotland Grand National.

Tack till: Yamaha Motor Scandinavia, Yamaha Store Västerås, PSE Parts, Bridgestone, Yamalube, Kumlin Suspension.

Text & Dekor, Baren Baren, El-Ljus, Meca, Finmekaniska Racing, Acrapovic, AllRight, JL Bygg & Sandering, Alina Systems, Slangserice i Uppsala AB, Uppländska Berg, UMCK Veteranerna, Hallman Trading, Lindvalls Kaffe, Racing Pics, ICA Nära Folkes Livs, SkadeRehab, Söders Måleri

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top