Emmy rapporterar från SM i Tibro

Emmy Wallberg SM i Tibro

Då var SM helgen i Tibro avklarad och jag är för engångs skull nöjd med helgen. körningen funkade bra och inga skador!

I kvalet fick jag en kanon start och låg som bäst på en 8:e plats men avlutade heatet på en 11:e plats. Körningen kändes jättebra och jag såg fram emot finalerna på lördagen.

Heat 1: Jag fick en till kanon start vilket gjorde att jag hängde med från början och fightas! Ja låg på en 6:e plats som bäst men konditionen räckte inte till den här gången och jag slutade på en 8:e plats.

Heat 2: Jag var med bra i starten den här gången med och allt kändes bra och jag låg 9:a med 2 varv kvar så när jag skulle åka om en varvad så kör hon rakt in i mig och jag ramlar och tappar ner till en 13:e plats..

Är nöjd med min insats och insåg att jag måste träna mer hojåkning eftersom jag inte har tillräcklig åk kondition. Mina varvtider och starter bevisar vart jag bör vara på resultatlistan egentligen.

//Emmy 11, Team mxstar.se

Foto: Mikael Hylander, racingpics.se

Crasherna kan vi inte förneka, däremot glömma och komma igen

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top