Emmy rapporterar från Holland

Emmy Wallberg

Emmy Wallberg är precis hemkommen efter tre veckors träning i Holland, Belgien. Här berättar hon själv om veckorna där nere.

Jag kom ner till Holland väl förberedd och visste vad jag hade framför mig. Jag hade med mig träning schema till den fysiska träningen och hade ett upplägg till hoj delen.

Det blev träning på hojen 5-6 dagar i veckan och annan träning 5 dagar i veckan som bestod  av olika styrkeövningar och löparpass. Alltså ca 20 timmars träning i veckan vilket kändes slitsamt på kroppen men också väldigt givande!.

Träningen har vart mycket givande de här 3 veckorna och jag har höjt min lägsta nivå på banan ganska mycket. Efter några timmar i sanden kom jag på det med att åka i sand, påslagen osv..Det gick riktigt bra.Jag hade riktigt kul där nere och jag klarade mig ifrån skador !. Vädret var på vår sida och hade bara regn två dagar.

Till SM premiären i Vissefjärda känns det som allt ligger på plats och jag är riktigt taggad!.

De dagar som är kvar till premiären ska jag köra så mycket hoj som det går och ska bl.a. vara med på ett läger med Kenneth Gundersen.

Stort tack till alla mina sponsorer. Yamaha Motor Scandinavia AB, Yamaha Store Västerås, Bridgestone, PSE Parts, Kumlin Suspension, Yamalube

Foto: Henrik Nyberg

holland_emmy2

holland_emmy3

holland_emmy4

holland_emmy5

holland_emmy6

holland_emmy7

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top